Hainbuch Türkiye – Hainbuch Türkiye Satışı Mümessili

Bugün sıkma pensi denilince akla gelen en önemli markalardan biri olan Hainbuch, günümüzden tam 65 yıl önce yolculuğuna küçük bir garajda başlamıştı ve kafasında sadece hem hassas iş parçası tutmak hem de hızlı değiştirme imkanını sağlayacak bir sıkma pensi icat etmek vardı ki, aradan geçen bu kadar zaman içerisinde Hainbuch 150’den fazla tescilli patent sahibi bir marka haline geldi.

Bugün otomotiv, endüstri, havacılık, tıbbi araç ve ekipman, enerji alanlarında işlenen hassas parçaların üretimlerinde gerekli olan hassasiyet ve sıkma sistemleri için sürekli bir gelişim içerisinde olan Hainbuch, müşterilerinin isteklerine göre ürün yelpazesinin çeşitlendirmiş ve bugün alanında en üst seviyeye gelmiş pensli ayna sistemleri markasıdır.

Hainbuch pensli ayna konusunda özel çözümler ve standart sıkma pensleri ile tüm ihtiyaçlarınız için inanılmaz kısa ayar sürelerinde iş yapmanıza imkan tanımakta, bu vesileyle iş parçası bağlama süreleri düşmekte, makine çalışma süreleri artmakta ve hem verimlilik hem de karlılık artarak işletmeler kapasitelerini arttırmakta.

Hainbuch Türkiye Temsilcisi, Hidkom Mühendislik, projeleriniz ve işletmeniz için gerekli olan tüm pens aynası sistemlerini en uygun fiyata ve garanti kapsamında sizlere sunmaktadır. Hainbuch Türkiye Satışı Mümessili Hidkom Mühendislik firmasının Bursa’da ki yerini ziyaret edebilir, internet sitesinden ürünlere bakarak alanında uzman mühendislerinden projeleriniz için destek alabilirsiniz.

Yorum bırakın

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın